Datum: 12 April 2019tot14 April 2019
Tijd: 19:30

Ook dit jaar treedt Helias, de toneelvereniging van buurtschap ’t Loar op. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 April spelen zij een ondeugend blijspel in 3 bedrijven genaamd: “Bonbons in luxe verpakking”.

Het ondeugende blijspel gaat over Dirk van Oeveren, de heer des huizes, moet naar een vergadering met een “zakenrelatie”. Z’n huishoudster Lena ontdekt in zijn koffertje, dat hij vergeet mee te nemen, een doos bonbons in een luxe verpakking. Lena heeft hierdoor zo haar eigen gedachten over de “vergadering” van meneer.

Terwijl Dirk naar zijn vergadering is, krijgt Ada, de vrouw van Dirk, een ongenode gast, Frans van Puffelen, op bezoek. Deze rare snuiter beweert Ada te kennen van een feestje bij Elly, de vriendin van Ada. Frans wil samen met Ada een gezellige middag hebben met het bekijken van foto’s en dia’s. Ze worden echter gestoord door Lena en de tuinman Flipse. Ada word hier steeds nerveuzer en wanhopiger van want ze krijgt Frans de deur niet meer uit. Tot overmaat van ramp komt tante Sophie, tante van Frans, de boel ook nog verstoren.

De verwarring is op zijn hoogtepunt als de ‘zakenrelatie’ van Dirk ten tonele komt.

Wie een gezellig avondje ontspanning wil, kan Helias komen bewonderen in de Rank. De zaal gaat open om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur. Maar de koffie staat al klaar vanaf 19.00 uur.

Kaarten voor de voorstelling zijn telefonisch te bestellen bij Jaap Spijker tel: 0578-572527 of 06-27250817. Ook kunt u zich bij één van de spelers opgeven.

Kaarten kosten voor leden €3.50 en voor niet leden €5.00.