Vanaf 16.00 uur is het buurthuis open en vanaf 16.30 uur starten we met volleybal en boerengolf. Iedereen kan zich opgeven ook al heb je geen team, want dan maken we er gewoon een leuk team van. De kinderen kunnen deze middag gerust meekomen, want terwijl de volwassenen volleyballen of boerengolf spelen kunnen de kinderen spelletjes spelen of lekker knutselen op het “kinderplein”. Marjan en Freddie zijn hierbij om de kinderen te begeleiden. Om 18.30 uur beginnen we met de buurt-bbq die eigenlijk ieder jaar weer wordt gehouden en waar we onze buurtgenoten weer even kunnen ontmoeten en onder het genot van een drankje kunnen spreken. Vanwege het jubileumjaar vragen we alleen een bijdrage voor de BBQ van € 5,00 pp en voor kinderen tot 12 jaar is het gratis.

Opgeven voor 1 september graag bij:

BBQ en/of Boerengolf: Erica Bijsterveld: 06-305 25 100 of ericabijsterveld@gmail.com. Heb je een dieet of een allergie, geef dit dan ook door.

Volleybal: Henk Boeve: 06 – 536 71 568 of henk.boeve@hotmail.com