Buurtvereniging ’t Loar vierde haar 42-jarig jubileum gisteravond in de Vossenberg. Wat was het heerlijk om na zoveel tijd iedereen weer te zien en weer eens echt goed feest met elkaar te kunnen vieren! En een feest was het! 🤩Van André Hazes tot Elvis, van ’t Loarse volkslied tot de Snollebollekes en van Kling Klang tot de Twist… Verzorgd door DJ Laurens en zanger Jermaine Stuiver kwam er muzikaal van alles voorbij en gingen de voetjes van de vloer!
Jong en oud(er)e leden, bijna alle generaties waren gisteravond vertegenwoordigd. Er werd gedanst, gepraat, gelachen…Het was een geweldige avond!
Dat alles onder het genot van diverse hapjes en drankjes. De innerlijke mens werd zeer goed verzorgd.
Ook werd Bennie Bourgonje benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn inzet gedurende alle 42 jaren dat de buurtvereniging bestaat. Bennie ontzettend bedankt voor alles wat jij hebt gedaan! 👌🏻
Ook werd stilgestaan bij het overlijden van buurtbewoner Jan Terwel. Hij is ons woensdag j.l. ontvallen. Bij goede gezondheid had Jan dit feestje zéker mee willen maken en om deze reden kon het feest gisteravond ook ‘gewoon deurgoan’.
De foto’s (zie foto galerij) geven een kleine sfeerimpressie van gisteravond. Let wel: een KLEINE sfeerimpressie. In werkelijkheid was het veel grootser en gezelliger! 🤩🥳
Dank aan een ieder die deze avond tot een succes heeft weten te maken!